Nejnovější recenze ze sekce Prsteny
- úžasný,jedinečný....
úžasný,extravagantní prsten...přesně podle mého vkusu ;-)
- krásný tvar, dobrý materiál
- pomalé doručení (ale to jde pouze o obchod)
Uričtě bych doporučila, protože přítel byl nadšený a prstýnek vypadá perfektně. A
- Originální
Výrazný prsten
- Je nádherný = můj zásnubní
Prstýnek je naprosto dokonalý, krásně sedí na ruce, už ho nikdy nesundám :-)
- MOC HEZKY
- mohla byt větší velikost
přítel je zatížen na ozzyho osbourna
- Designový prsten
- široký, vhodný na palec
- Je neukončený,lze ho minimálně rozšířit, je ale pevný.
Nevšední, hezký, jsem spokojená
- V POHODLI DOMA
- CEKANI NA ZBOZI
JSOU NADHERNE A LEVNE
- výhodná cena
- nejsou v internetové nabídce
krásné,jednoduché,elegatní.
- Za ty peníze vypadá opravdu nádherně
- Nemám proti.
Super
- Krásný, obrázek odpovídá skutečnosti
- Trošku težší než jsem čekala
Velmi pěkný prsten, pěkné zpracování
Vybral je manžel jakp snubní prsteny, kdyžho nedopatřením ztratik, byl z toho nešťastný, že jsem mu u vás objednala náhradní. Myslím, že to nesvědčí jen o kvalitě našeho vztahu, ale i o kvalitě vašich šperků. Prsteny jsou opravdu moc hezké a určitě bych je všem doporučila. Nemohu nosit zlato a chir. ocel je super a cena je taky fajn
- jsou krásné, perfektně sedí
- pánský neosadí kamínky ani na přání zákazníka
obchod proběhl rychle, zboží jsme měli ani ne po 14 dnech po objednání doma
- design, exkluzivita, material, zpracovani
Brutalni stylovy doplnek za brutalni cenu. jen pro vyvolene
Pěkný jednoduchý design. Líbí se mi a ani moc nestojí.
Pěkný jednoduchý design. Líbí se mi a ani moc nestojí.
Hodně pěkný prsten. Tady na obrázku je ve zlaté barvě a já mám v barvě leštěného wolframu, ten se mi líbil o trochu více než ve zlaté.
Tenhle prsten se mi fakt líbí. Mám rád takový jednoduchý design, ten se snad hodí ke všemu.
Splňuje naše očekávání.
pěkný
- Prsteny jsou nadherne s pritelem jsme maximalne nadseni a nikdo nam nechce verit,ze se jedna o stribro..
- Zadne
Vybrali jsme si s pritelem stribrne snubni prsteny,jelikoz obou se nam nelibi zlato.Zijeme trvale v zahranici a bohuzel zde stribrne snubni prsteny neexistuji proto jsem se obratila s hlednim na cesky trh.Prsteny firmy goldex se nam zalibily, jejich zpracovani je moderni a opravdu velice podobny evropske kolekci sperku, nasli jsme podobny model v platine a muzu rici,ze rozdil byl nejvic na cene.Dnes dorazily a musim rict ze predcily veskere ocekavani,jsou nadherne a naprosto odpovidaji obrazku.Verim ze se budou i hezky nosit.
Cena odpovida kvalite!!! Obrovsky dik vsem zamestnancum.